Logo cheap website
Logo cheap website

Meer weten?

Het team van cheap-website staat 7 op 7 voor uw vraag klaar. Zo heeft u altijd binnen 24 uur een reactie / offerte. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contacteer Ons

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Gegevens & Start

Vertel ons wat uw wensen zijn en wij gaan met ons team gelijk van start. Zo is de levertijd bij ons nooit te lang!

Live Chat

24/7 support via whatsapp, heeft u een korte vraag? Wij van Cheap-website chatten graag met u via Whatsapp zodat uw vraag zo snel mogelijk beantwoord is.

Content

Vaak is het moeilijk om teksten te verzinnen voor uw website. Wij zorgen er daarom altijd voor dat uw website goede content heeft en fijn is om te lezen.

FAQ

Veelgestelde Vragen

Wat is de levertijd van een website bij ons?

Een website maken heeft vaak veel tijd nodig. Het hangt af van uw verwachtingen, wat de levertijd zou zijn. Vaak is uw website binnen 14 dagen af en geleverd!

Is de website mijn eigendom?

Jazeker, wanneer u uw website laat bouwen door ons is de website volledig van u. U betaald voor een website voor uw bedrijf. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over maandelijkse kosten.

Hoelang blijft mijn website bestaan?

Zodra je website gepubliceerd is, zal onze service blijven bestaan. U kunt ons 7 op 7 kosteloos bereiken als er iets is wat u wilt vragen.
Een website beheeren is niet makkelijk, dit begrijpen wij als geen ander. We helpen je graag bij eventuele problemen en lossen ze graag op met u.

Hoe neem ik contact op met Cheap-website?

Contact nemen met ons kan op verschillende manieren. Denk aan Facebook, Whatsapp, E-mail en bellen. Hierdoor kunnen wij u al uw vragen beantwoorden op een snelle en efficiënte manier.

Wat kost een website bij ons?

U heeft al een website vanaf €99,95. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een prijs op. Alles is mogelijk bij ons voor een zeer lage en transparante prijs. Neem contact met ons op en wij geven u binnen 24 uur een offerte.

Wat is er allemaal mogelijk binnen ons bedrijf?

Wij van Cheap-website zijn er van overtuigd dat alles mogelijk is op het web. Naast SEO, Google My Business, Google Analytics, Promotievideo’s, Social Media en nog veel meer, kunt u ons elke vraag stellen die u heeft. Wij zorgen ervoor dat het idee wat u in gedachte heeft werkelijkheid wordt.

Wij willen u tevreden stellen!

Wanneer u uw website laat bouwen door Cheap-website gaan wij altijd voor het uiterste. We blijven verbeteren en aanpassen tot dat wij u tevreden hebben gesteld. De site wordt pas gepubliceerd wanneer dit van toepassing is. Op deze manier maken wij uw website waar u trots over zal zijn.

Kan ik mijn pakket op elk moment upgraden? Wat zou er gebeuren tijdens de upgrade?

U kunt uw pakket op elk gewenst moment upgraden. We zullen de meerbedrag verrekenen met het al betaalde bedrag, zodat u zeker geen extra kosten heeft!

Bekijk Uw Mogelijkheden

Bij Cheap-website zijn wij er van overtuigd dat heel veel mogelijk is in webdesign. Wij maken uw gedachte van een website de realiteit. Zou u graag uw droomwebsite willen maken, lanceren en laten groeien? Neem vandaag nog contact met ons op!