Logo cheap website
Logo cheap website

Uw online specialist

Wij bouwen gebruiksvriendelijke websites

Een nieuwe website? Spannend hé! Wij van Cheap-website snappen dat, daarom luisteren wij altijd zo goed mogelijk naar alle wensen van u. Naast dat alles mogelijk is bij ons, zorgen wij er altijd voor dat uw website goed vindbaar is in elke online zoekmachine. Wij ontwerpen, lanceren en helpen uw site met groeien.

Website Thema's

Bij Cheap-website heeft u de keuze uit een onbeperkt hoeveelheid thema’s. Zo zullen wij u altijd tevreden stellen met een prachtige website.

 

Web Plugins

De perfecte plugins kunnen veel zeggen over een website. Wij werken alleen met de beste plugins zodat uw website snel, efficiënt en veilig is.

Site Snelheid

Time is money. Hoe sneller de site laadt, des te meer mensen dat op uw website zullen blijven! Ons team is gespecialiseerd in Website Loading.

Mobiele Gebruiksvriendelijkheid

Smartphones, de wereld kan niet meer zonder ze. Veel bezoekers bekijken websites tegenwoordig via hun smartphone.
Wij garanderen u mobiele gebruiksvriendelijkheid!

MEDEWERKERS

DOEL

%

KWALITEIT

MOGELIJKHEDEN

Ons verhaal

Wij Zijn Begonnen Omdat We Het Web Een Betere Plek Willen Maken

Je vraagt je vast af een betere plek? Het web ziet er soms beter uit als dat het daadwerkelijk is. Virussen en Malware kunnen vaak rond dwalen op een gewone website, hierdoor zijn gegevens van u en uw klant niet veilig. Wij van Cheap-website zijn bewust van de gevaren die rond dwalen op het internet. Daarom doen wij er alles aan om uw site te beschermen tegen alle gevaren. Zo hoeven uw klanten zich nooit meer zorgen te maken om te surfen naar uw website.

Dit is de reden waarom u zich nooit meer zorgen hoeft te maken wanneer u een website laat bouwen door Cheap-website. 

Voorbeelden

Bekijk Nu Onze Websites

Gidstaxi

Taxi- En Busvervoer Eindhoven & Omgeving

De Gids Taxi Eindhoven is een professionele en dynamische taxicentrale in de omgeving Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte services op het gebied van taxivervoer in en rondom Eindhoven. Zoals Stratum, Gestel, Strijp, Woensel, Tongelre en Geldrop.

Site Gids Taxi
gidstaxi mobile site
Shakezz Site
Shakezz Site Mobile

Shakezz

Shakezz is producent van kant en klare milkshakes.

Shakezz produceert een volledig nieuw concept, van warme en koude dranken voor horeca op niveau. U gasten verwachten van u een bepaalde kwaliteitsstandaard. Shakezz zorgt er daarom samen met u voor, dat de uiteindelijke consument volop kan genieten van een hoogstaand product, met een klassevolle uitstraling.

Start vandaag nog

Begin nu met een goede website voor u en uw klant

Professioneel, Gebruiksvriendelijk en veilig. Daar kunt u op rekenen als u een website laat maken door Cheap-website. Vertel ons nu wat u zoekt en krijg binnen 24 uur antwoord!

Bekijk Uw Mogelijkheden

Bij Cheap-website zijn wij er van overtuigd dat heel veel mogelijk is in webdesign. Wij maken uw gedachte van een website de realiteit. Zou u graag uw droomwebsite willen maken, lanceren en laten groeien? Neem vandaag nog contact met ons op!