Logo cheap website
Logo cheap website

Het Process

Een website maken gebeurd in verschillende stappen, waarbij er met veel zaken rekening moet gehouden worden. Het is niet altijd even makkelijk om te weten waar u moet beginnen. Wij van Cheap-Website hebben deze stappen al vaker moeten ondergaan en helpen u graag verder met uw plan. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw website wanneer deze gemaakt wordt door Cheap-Website.


Bekijk hier het process en de stappen die wij ondernemen voordat u online kan!

Informatie Verzamelen

Samen met ons support team bespreken wij met u hoe uw website er uiteindelijk uit moet zien. We vragen zoveel mogelijk informatie om de uitwerking zo goed en mooi mogelijk uit te voeren.

Uitwerking

Ons team gaat aan de slag met uw website. Wij zullen u zo vaak mogelijk up-to-date houden, zodat alles tot op het punt naar uw wens is.

Launch

Lanceren

Wanneer u uitermate tevreden bent over de uitwerking van uw website zullen wij hem lanceren. Vanaf dit moment kunt u al uw klanten op de hoogte brengen van uw nieuwe website.

Onderhouden

Nadat uw website volledig afgewerkt is, hoort het onderhouden van de site er bij. Dit gebeurd wekelijks/maandelijks zodat de site zo veilig en efficiént mogelijk blijft werken.

arrow

Ontmoeting & Plannen

De eerste stap is om u en uw bedrijf te leren kennen. Hier bespreken wij de visie van uw bedrijf en uw verwachtingen.

 

Plannen

Design & Development

Nu is het tijd om de creativiteit los te laten. Wij zullen aan de hand van het gesprek en de hoofddoelen een thema creëren dat bij uw wensen en bedrijf past.

Development

Testen

Natuurlijk wordt alles ook uitgebreidt getest. Samen met u zullen wij overal naar kijken en zorgen dat alles naar uw wens en verbeelding gemaakt is. De laatste aanpassingen worden gedaan en er wordt gezorgd dat alles werkt. Pas dan kan de site gelanceert worden

Testing

pc

Meer Weten Over Ons? Klik Hier

arrow bottom

Lancering

Als de website of webshop volledig naar wens is wordt de site gelanceert en krijgt u volledige controle over uw site. Wij zullen u alles haarfijn uitleggen zodat u zelf aanpassingen kunt maken aan de site. Nu is het tijd om de site te lanceren en uw bedrijf te laten groeien!

Launch

Bekijk Uw Mogelijkheden

Bij cheap-website zijn we ervan overtuigd dat heel veel mogelijk is in webdesign. Wij maken uw verwachtingen van een website de werkelijkheid. Zou u graag uw droom website willen Realiseren, Lanceren en Laten Groeien? Neem vandaag nog contact met ons op!